Începând cu luna noiembrie a.c., s-a dat startul conferințelor Diaspora Întreprinzătoare. Sute de participanți vor avea ocazia sa ia parte la cele mai importante evenimente din diasporă, să interacționeze cu oameni de afaceri de succes din România și să afle cele mai importante informații referitoare la deschiderea unei afaceri în țară, cu finanțare 100% europeană.

Până la finalul anului vor fi trei conferințe desfășurate în Londra, Roma și Luxembourg, unde vor putea participa români din diasporă care își doresc să participe activ la îmbunătățirea societății românești prin deschiderea propriei afaceri, în țară.

În cadrul conferințelor vor fi prezentate detaliile desfășurării proiectului de la condițiile de înscriere, până la etapele desfășurării proiectului și momentele cheie pe durata întregului process, precum și teme cu deschidere antreprenorială, despre bazele unei afaceri de succes în România, motivația antreprenorilor români de a investi în țară, precum și sfaturi despre oportunități din piața locală.

Participarea la oricare dintre cele trei conferințe este gratuită, însa numărul de locuri disponibile este limitat. Rămâi la curent cu cele mai recente noutăți, urmărește pagina de Facebook Diaspora Întreprinzătoare și rezervă-ți locul din timp.

Dacă eşti antreprenor şi vrei ca povestea ta să fie cunoscută şi peste hotare, în cadrul conferinţelor Diaspora Întreprinzatoare, contactează-ne la contact@diasporaintreprinzatoare.ro sau +4 021 539 7877 şi stabilim detaliile.