Conferinţa Diaspora Întreprinzătoare ajunge în Luxembourg pe data de 12 decembrie si va avea loc la Hotel Sofitel Luxembourg Europe, începând cu orele 18:30.

În cadrul conferinței de la Luxemburg vor fi invitați antreprenori de succes din România care vor prezenta experiențele lor în mediul de afaceri din România.

Diaspora întreprinzătoare este un proiect pentru românii din diasporă care își doresc să se întoarcă în țară pentru a deschide propria afacere cu până la 40.000 de euro finanțare europeană nerambursabilă.

Cele mai importante subiecte abordate în cadrul conferinței vor fi descrierea proiectului și a modalității de înscriere precum și pașii care trebuie parcurși pentru a putea obține finanțarea, dar și informații relevante despre mediul de afaceri din România, posibilitatea de implicare activă a românilor în inovația socială, precum și sfaturi și tehnici de depășire a barierelor de ordin moral sau care țin de cutume din societate.

Prin intermediul acestei conferințe vor fi puse în discuție valorificarea oportunităților antreprenoriale din România și ce idei de afaceri pot concura pentru obținerea finanțării.

Participă la conferința din 12 decembrie, la Hotel Sofitel Luxembourg Europe, în Luxemburg și descoperă:

  • Posibilități de întoarcere în țară pentru a-ți deschide propria afacere;
  • Informații despre mediul antreprenorial românesc și cum se construiește o afacere de succes;
  • Cum poți să devii erou în țara ta.