Sâmbătă, 25 noiembrie, a avut loc la Institutul Cultural Român din Londra conferința Diaspora Întreprinzătoare, unde participanții au avut ocazia să afle informații despre cum funcționează proiectul și care sunt pașii pentru a putea primi finanțarea pentru deschiderea unei afaceri în țară.

În cadrul conferinței românii au avut ocazia să descopere cum se pot înscrie, care sunt condițiile de eligibilitate, dar mai ales, care sunt cele mai importante motive pentru care a deschide o afacere în România este un motiv puternic pentru întoarcerea acasă.

În cadrul conferinței de la Londra, au fost prezenți trei oameni de afaceri români, cu afaceri de succes, care au împărtășit propria poveste, motivație și sfaturi utile pentru orice român care își dorește să își dezvolte spiritul întreprinzător.

Au fost prezenți la conferință Mihai Rotaru – fondatorul Clever Taxi, Radu Savopol – fondatorul 5 ToGo și Anca Ghinea fondator Next | Level. Fiecare dintre aceștia au prezentat experienţa lor despre gestionarea unei afaceri profitabile, inspirația pe care o găsesc zi de zi în ceea ce fac și care sunt metodele care îi pot ajuta și pe alții să devină un exemplu de urmat pentru cei din jur.

Conferința s-a încheiat cu o sesiune de networking în care participanții au avut ocazia să cunoască și pună întrebari adresate direct organizatorilor și să primească răspunsuri la întrebările apărute, dupa prezentarea proiectului.

Vă amintim că vă puteți înscrie în proiectul Diaspora Întreprinzătoare până pe 23 Martie, 2018. Locurile disponibile sunt limitate!