Conferinţa Diaspora Întreprinzătoare ajunge în Roma pe data de 9 decembrie şi va avea loc la restaurantul românesc ”Las Vegas”, începând cu orele 18:00.

Aceasta este organizată pentru a oferi cât mai multe informații despre proiectul Diaspora Întreprinzătoare, românilor care se pot înscrie în program si pot beneficia de finanţare europeana nerambursabilă.

Diaspora Întreprinzătoare înseamnă 40 de idei de afaceri dezvoltate în România de către români care stau în diasporă de cel puțin un an și care își doresc să deschidă o afacere în țară.

Românii au ocazia să afle cum se pot înscrie în proiect, care sunt conditițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea primi până la 40.000 euro, finanțare europeană nerambursabilă, pentru propria idee de afacere și care sunt etapele de desfășurare ale proiectului.

În cadrul conferinței vor fi discutate, subiecte referitoare la mediul antreprenorial românesc, modalități de inițiere a unei afaceri de success şi vor fi dezbătute motivațiile unui antreprenor.

Vor fi prezentate poveşti ale unor antreprenori de succes din România, iar participanții vor avea ocazia sa discute direct cu cei care deja au experiența antreprenoriatului și cunosc foarte bine mediul de afaceri din țară.

Înscrie-te acum la http://bit.ly/2AGfeB9