Sâmbătă, 9 decembrie 2017, s-a desfășurat la restaurantul românesc Las Vegas din Roma conferința care a reunit români din diaspora interesați de mediul de afaceri din țară și întreprinzători de succes din România, veniți să împărtășească din experiența lor care sunt pașii esențiali pentru deschiderea și dezvoltarea unei afaceri de succes.

În cadrul conferinței de la Roma, participanții au aflat toate informațiile referitoare la desfășurarea proiectului Diaspora Întrerinzătoare, care sunt condițiile de eligibilitate, cum se pot înscrie și până la ce dată au posibilitatea să facă parte din cei 200 de români care vor beneficia de cursuri de formare antreprenorială gratuit și să intre în cursa pentru cele 40 de proiecte de afaceri finanțate.

Fiecare dintre cei prezenți au aflat ce înseamnă să deschizi o afacere în țară, care sunt cele mai importante motive pentru care merită să investești în România și de ce este o idee bună să te întorci acasă pentru a-ți dezvolta propria afacere.

Trei întreprinzători de succes din România au participat în calitate de speakeri și au prezentat viziunea proprie despre cum se dezvoltă o afacere pas cu pas până ajunge la maturitate, care sunt satisfacțiile obținute și ce îi motivează să depășească dificultățile.

Au fost prezenți la conferință Andrei Botescu – fondator și CEO Pegas, Bülent Duagi – fondator Mobile Academy și Mihaela Andrei – fondator Maia Consulting. Fiecare având propria experiență în mediul de afaceri românesc, din industrii diverse și inovatoare, în care contează atât abilitățile antreprenoriale cât și creativitatea și dorința de a aduce valoare comunității prin munca pe care o desfășoară.

Prezentările speakerilor au fost completate de sesiuni de întrebări și răspunsuri unde participanții au avut ocazia să întrebe direct orice informație referitoare fie la modul de desfășurare al proiectului, fie la experiența relevantă a oamenilor de afaceri care pot avea o influență pozitivă asupra unui antreprenor aflat la început de drum.

Vă amintim că vă puteți înscrie în proiectul Diaspora Întreprinzătoare până pe 23 Martie, 2018. Locurile disponibile sunt limitate!